Art Factory (5,6 en 7 jaar)

Locatie:               Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Lokaal:                2.09 (atelier op de tweede verdieping)

Direct inschrijven

IMG_5748[20307]

Als ik met kunst bezig ben wil ik lekker schilderen in een atelier

Louise, 7 jaar

 

Voor alle kinderen die het prettig vinden hun vrije  zaterdagochtend te besteden aan tekenen, schilderen, maken en bedenken. Voor kinderen die hier uren mee bezig kunnen zijn en wat extra uitdagingen kunnen gebruiken.

Bij de Art Factory worden de eerste stappen gezet in de wereld van de beeldende kunst. Aan de hand van leuke onderwerpen maken ze elke les een kunstwerk en leren ze spelenderwijs de beginselen van teken- en schildertechnieken. Wat is een collage en hoe maak je nou eigenlijk een zelfportret? Kom alles te weten over heel veel verschillende kunstenaars zoals Keith Haring, Christo, Murakami en natuurlijk Rembrandt. Elke week een nieuw kunstproject.

We werken in het atelier van het Koorenhuis en gaan aan de slag met verschillende materialen als potlood, verf, papier en de kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten. Ook leer je jouw ideeën om te zetten in klei en met andere materialen. Want: alles uit jouw fantasie kun je maken.

Zin om mee te doen? Inschrijven kan hier: Inschrijven

Wil je eerst een proefles meedoen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@sk-kunsteducatie.nl of via het inschrijfformulier: Inschrijven

Experimenteren met Ecoline