Art Lab (7 t/m 11 jaar)

Locatie:               Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Lokaal:                2.09 (atelier op de tweede verdieping)

Direct inschrijven

Ik zit al een aantal jaar op kunstles. Ik vind het leuk om creatief aan het werk te zijn. Stiekem ken ik nu ook veel meer kunstenaars.

Doeke, 10 jaar

Voor alle kinderen die het prettig vinden hun vrije zaterdagmiddag  te besteden aan tekenen, schilderen, kleien, maken, bedenken en creëren. Voor kinderen die hier uren mee bezig kunnen zijn en wat extra uitdagingen kunnen gebruiken.

We leren over verschillende kunstenaars en kunststromingen, bijvoorbeeld striptekeningen uit de pop-art stroming, het pointillisme, expressionime en veel meer! Kom van alles te weten over veel verschillende kunstenaars zoals Keith Haring, Christo, Murakami en natuurlijk Rembrandt. Vervolgens gaan we zelf aan de slag. We leren omgaan met de materialen en oefenen de (basis) technieken. Daarnaast leer je jouw ideeën om te zetten in klei of bouw je wat je wilt met andere materialen. Elke week een nieuw kunstproject.

In het ruime atelier van het Koorenhuis gaan we als echte kunstenaars aan de slag. Hier mag je best een vlekje maken en kunnen we zelfs gebruik maken van echte schildersezels.

Zin om mee te doen? Inschrijven kan hier: Inschrijven

Wil je eerst een proefles meedoen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@sk-kunsteducatie.nl of schrijf in via het inschrijfformulier: Inschrijven